Yoga for gravide, akupunktur og fødselsforberedelse for par.

I Havnestadsklinikken, Kigkurren 6-8, Islands Brygge

Ved Jordemoder Sanne Hecksher

Hvem er Sanne?

Gravid i balance er ejet og drevet af jordemoder yogainstruktør og akupunktør Sanne Hecksher.

Jeg er uddannet jordemoder på jordemoderskolen i København, yogainstruktør v. Agama-yoga i Thailand (uddannelsen er internationalt anerkendt), og jeg er efteruddannet i gravid yoga v. Birthlight i London. Hos Nordlys er jeg blevet certificeret TCM (traditionel chinese medicin) akupunktør.

Siden 2005 har jeg arbejdet som jordemoder, og skal du føde på Nordsjællands Hospital Hillerød, kan det være, vi mødes der.

Som jordemoder har jeg arbejdet med fødsler på fødegangen og gravide på svangregangen. Jeg har kørt på hjemmebesøg efter fødslen med fokus på trivsels af den nybagte familie, afrundet fødselsoplevelsen med efterfødselssamtaler og jeg har undervist i fødselsforberedelse. Så mine kompetencer dækker bredt, og jeg vil med glæde stille min viden til rådighed og hjælpe dig.

Gem

Gem

Hvorfor yoga?

Yogaens fantastiske effekt og udviklingspotentiale oplevede jeg på en uges yogaferie i Grækenland. Herefter valgte jeg i første omgang en måneds intensiv yogaundervisning i Thailand, som endte med at blive udviddet så jeg fuldførte en teacher training. Fantastiske 4 måneder, der for altid har ændret mit syn på tilværelsen og mennesker generelt.

Hvorfor akupunktur?

I naturlig forlængelse af arbejdet med energi og chakraer igennem yogaen blev jeg nysgerrig på  akupunkturen. Akupunktur virker også igennem den holistiske tilgang til mennesket ved at balancere og skabe frit flow i energibanerne i kroppen. Akupunktur er en gave til den gravide, idet den ikke er forbundet med bivirkninger, og den er dermed uskadeligt for det ufødte barn.

Sanne Hecksher portræt

Spørgsmål og hjælp

Jeg vil meget gerne høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Gravid i balance, så kan du sende en e-mail til Kontakt@Gravidibalance.dk eller skrive på Facebook
Du er også velkommen til at ringe: +45 22 99 08 59

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kh Sanne

Gem

11 + 11 =

Få 10 minutters GRATIS afspænding til dig og din gravide mave

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks tilsendt en lydfil men 10 minutters afspænding, som kan hjælpe til at give dig den ekstra ro, som du har brug for i graviditeten.

Super. Vi ses i din inbox :-)