Fødselsforberedelse

Bliv i stand til, i højere grad, at kunne møde fødslens uforudsigelige udfordringer med en større grad af ro og tryghed.

Fødselsforberedelse på en eftermiddag.

På denne workshop kan dig og din partner sammen blive rustet til fødslen. I vil få redskaber med hjem til at hjælpe kroppen med at modne op til fødslen, hjælpe baby med at indstille sig optimalt i bækkenet og til at din partner kan hjælpe dig med at slappe af og håndtere udfordringen.

 

Workshoppen er lavet specielt til dig som ønsker:

  • at være så forberedt til fødslen som muligt
  • at din partner kan hjælpe og støtte dig bedst muligt op til – og under fødslen
  • at få nogle effektive øvelser, som kan hjælpe din baby med at indstille sig optimalt i bækkenet
  • at mindske smerteoplevelse under fødslen
  • at mindske risikoen for et langt og udmattende fødselsforløb
  • at mindske risikoen for unødig meget smertelindring
  • at mindske risikoen for kejsersnit

Øvelserne du får med hjem fra fødselsforberedelsen, kan du starte med at lave fra omkring 36. uge af din graviditet.

 

Det får I med hjem

Jeg bruger min brede baggrund og trækker på kompetencer fra mit jordemodervirke, min viden om akupunktur/aku-pressur og elementer fra yogaens verden.

Det betyder at jeg giver jer alt jeg kan, af min teoretiske viden og mine erfaringer fra fødselsgangen. I får mulighed for at stille de spørgsmål i har omkring jeres graviditet og fødsel, og jeg giver jer nogle helt fantastisk effektive øvelser med hjem, som tager udgangspunkt i yoga og teknikker fra Spinning baby (Som hjælper dit barn til at lægge sig rigtigt i dit bækken). Derudover viser jeg jer akupunktur/aku-pressur punkter som i selv, eller jeres kæreste/mand kan stimulere hjemme.

Efter workshoppen sender jeg jer en PDF fil med alle de øvelser vi har gennemgået, så i har nemt ved at bruge dem derhjemme.

På workshoppen få i dannet grundlag for, i højere grad, at kunne møde fødslens uforudsigelige udfordringer med en større grad af ro og tryghed.

Pris 995,- per par

Gem

Hvornår i min graviditet er det bedst at deltage på workshoppen?

Øvelserne du får med hjem fra fødselsforberedelse for par, vil du have gavn af fra uge 36 og helt frem til fødslen. Det bedste tidspunkt at gennemføre kurset er derfor, når du nærmer dig uge 36 eller har passeret uge 36.

Hvor?

Undervisningen foregår på Havnestadsklinikken på Islands brygge

Havnestadsklinikken

Sanne Hecksher portræt

Spørgsmål og hjælp

Jeg vil meget gerne høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Gravid i balance, så kan du sende en e-mail til Kontakt@Gravidibalance.dk eller skrive på Facebook
Du er også velkommen til at ringe: +45 22 99 08 59

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kh Sanne

Gem

11 + 11 =

Få 10 minutters GRATIS afspænding til dig og din gravide mave

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få straks tilsendt en lydfil men 10 minutters afspænding, som kan hjælpe til at give dig den ekstra ro, som du har brug for i graviditeten.

Super. Vi ses i din inbox :-)